top of page

Historia

Vi grundades 2009 och har i dagsläget 13 anställda. Våra medarbetare har högskoleutbildning och de flesta är civilingenjörer, systemvetare eller civilekonomer

Sedan starten har vi byggt visionen om att vi tror att vinstdrivande organisationer kan öka värdet för aktieägare och kunder och göra bättre affärer genom att med välbeskriven struktur frigöra kraften hos entreprenörer och intraprenörer.

 

Den visionen har gjort att vi fått möjlighet att vara med i svenskt näringslivs största organisationers förändringsresor.

 

Vi drivs av att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder och för att de ska kunna utveckla sin verksamhet.

Tidslinje

2009

Grundades på Munkbron, Gamla stan

Partners

Vi är specialister på att modellera alla typer av verksamheter. Vi är dessutom helt oberoende av modelleringsmetod och modelleringsverktyg. Oavsett vad ni som kund har för behov inom modellering kan vi hjälpa er.

ARIS Platform Software AG
Software AG Logotyp

Software AG erbjuder två verktyg för att på ett kraftfullt sätt modellera processer och optimera din verksamhet: ARIS Business Architect och ARIS Business Designer.

ARIS Business Designer är ett BPM-verktyg med kollabrationsmöjligheter, som är lätt att komma åt och lätt att använda. Praktiskt taget vem som helst kan designa snabba processer för att förbättra företagets resultat – från produktutveckling till försäljning och service.

Läs mer
Sparx Enterprise Architect Sparx Systems
Sparx Systems

Enterprise Architect är en högpresterande plattform för modellering, visualisering och design som bygger på UML 2.4.1-standarden. 

Med fullständig spårbarhet från mindmapping, genom krav på affärs-och mjukvarudesign och distribution, ger Enterprise Architect 9,3 den typ av robusta och effektiva visualisering och samarbete som krävs i dagens stora och krävande modellering miljöer.

Läs mer
Qualiware Lifecycle Manager
qualiware Logotyp

QualiWare Lifecycle Manager (QLM) är en modelleringsprogramvara som ger företag och organisationer en effektiv och integrerad lösning för verksamhetsutveckling, systemutveckling och verksamhetsarkitektur. 

QualiWare har idag en ledande ställning på den skandinaviska marknaden med drygt 400 företag och organisationer som aktivt använder systemet. QLM är också en föregångare inom området Enterprise Architecture och har även här en ledande ställning i Skandinavien.

Läs mer
Opentext Metastorm BPM
OpenText Logotyp

OpenText Metastorm BPM ger en BPM-serie som gör det möjligt för ett företag att utforma och driftsätta globala applikationer som integreras med befintliga system, automatiserar manuella steg, ger synlighet över en komplett affärsprocess, och ge företagen en möjlighet att utforma processförbättringar som hjälper dem att nå sina mål – utan att begränsas av befintliga system.

Läs mer
bottom of page