top of page

aRway x
Prime Arch Academy

#1 på utbildning i verksamhetsmodellering

Studenthatt

Om våra utbildningar

aRway har tillsammans med Prime Arch Academy tagit fram en utbildningsplattform för verksamhetsarkitekter. Här kan du utbilda dig i din takt; ett utmärkt alternativ för dig som själv vill kunna styra över din tid.


Vid avslutad utbildning kommer du att få ett certifikat. Är du intresserad av att lära dig mer om verksamhetsarkitektur, verksamhetsmodellering eller hur ni kan beskriva ert systemlandskap är denna utbildning perfekt. 

Steg 1: Hitta en utbildning som passar dig
Prime-Arch-Academy.png


aRway x Prime Arch Academy tillhandahåller ett flertal utbildningar i med allt från introduktion till verksamhetsmodellering till processmodellering. Hitta den kurs som passar dig bäst för att påbörja din utvecklingsplan.


När du klickar på en kurs, ser du en överblick över kursens delmoment och kurskomponenter som innefattar teori, övningar och quiz. Vid slutförd kurs kan aRway tillhanda hålla ett bevis på ett framgångsrikt slutförande av kursen. ​

Steg 2: Se kurskomponenter
Kurskomponenter.png
Steg 3: Anmäl dig till kursen
Steg 1.png


Anmäl dig enkelt till kurserna genom att klicka på knappen "Anmälan" eller "Anmäl dig här". När du fyllt i dina uppgifter och skapat ett konto på plattformen är det bara till att påbörja utbildningen. 

 

Lycka till! 

Om samarbetet mellan aRway och Prime Arch

Prime Arch är ett ramverk som samlar det bästa från de största och mest välanvända standarderna inom Enterprise Architecture. Prime Arch Academy är framtaget tillsammans med aRway och används av experter inom verksamhetsarkitektur.  Kurserna är gjorda för att få fler att arbeta med verksamhetsmodellering som en naturlig del av verksamhetsutvecklingen med en gemensam standard.

Utbildning i Sparx Enterprise Architect

Vi erbjuder även utbildningar i Sparx Enterprise Architect, läs mer här

bottom of page