top of page

Utbildningar för dig som är verksamhetsutvecklare

Studenthatt

Om våra utbildningar inom verksamhetsmodellering och verksamhetsarkitektur

#1 på utbildning i verksamhetsmodellering

Vill du arbeta med verksamhetsmodellering och verksamhetsarkitektur? aRway har tillsammans med Prime Arch Academy tagit fram en utbildningsplattform för dig som vill bli verksamhetsarkitekt. Där får du lär dig allt du behöver om verksamhetsmodellering för att kunna hantera verksamhetsarkitektens arbetsuppgifter. Vi ger dig friheten att utbilda dig i din egen takt. Ett utmärkt alternativ för dig som själv vill styra över din tid eller kunna fortsätta arbeta medan du studerar.


När du har avslutat din utbildning får du ett certifikat och är då redo för att arbeta som verksamhetsarkitekt. Är du intresserad av att lära dig mer om verksamhetsarkitektur, verksamhetsmodellering, hur ni kan beskriva ert systemlandskap eller vilka arbetsuppgifter en verksamhetsutvecklare har är den här utbildningen perfekt för dig. 

Därför ska du gå en utbildning som verksamhetsutvecklare

Utbildningen ger dig ett kraftfullt stöd för förvaltning och vidareutveckling av verksamhetsmodeller, samt en förståelse för hur verksamhetsarkitektur fungerar i praktiken. Det du lär dig kan du använda i bland annat problemlösning och verksamhetsmodellering i din egen verksamhet, för förbättringar och effektivisering.

Vad gör en verksamhetsutvecklare?

Som verksamhetsutvecklare arbetar du med att ge stöd till verksamheten så att den blir så effektiv som möjligt, det kan till exempel vara genom utbildningar, förbättrad samverkan eller ett mer målinriktat arbete. När du utbildar dig till verksamhetsutvecklare får du kunskaperna att stötta din verksamhet med bland annat processutveckling och verksamhetsarkitektur.

Därför ska du gå en utbildning i verksamhetsmodellering

Så söker du en utbildning genom Prime Arch Academy

Steg 1: Hitta en utbildning som passar dig

Kurser på Prime Arch Academy

aRway x Prime Arch Academy tillhandahåller ett flertal utbildningar i med allt från introduktion till verksamhetsmodellering till processmodellering. Hitta den kurs som passar dig bäst för att påbörja din utvecklingsplan.

När du klickar på en kurs, ser du en överblick över kursens delmoment och kurskomponenter som innefattar teori, övningar och quiz. Vid slutförd kurs kan aRway tillhanda hålla ett bevis på ett framgångsrikt slutförande av kursen. ​

Steg 2: Se kurskomponenter

Kurskomponenter på Prime Arch Academy

Steg 3: Anmäl dig till kursen

Anmälan till kurs


Anmäl dig enkelt till kurserna genom att klicka på knappen "Anmälan" eller "Anmäl dig här". När du fyllt i dina uppgifter och skapat ett konto på plattformen är det bara till att påbörja utbildningen. 

 

Lycka till! 

Om samarbetet mellan aRway och Prime Arch

Prime Arch är ett ramverk som samlar det bästa från de största och mest välanvända standarderna inom Enterprise Architecture. Prime Arch Academy är framtaget tillsammans med aRway och används av experter inom verksamhetsarkitektur. Utbildningar inom processutveckling, verksamhetsmodellering eller verksamhetsarkitektur möjliggör ett bättre stöd till organisationers verksamhetsarkitektur. Kurserna är gjorda för att få fler att arbeta med verksamhetsmodellering som en naturlig del av verksamhetsutvecklingen och samtidigt tillämpa en gemensam standard.

Utbildning i Sparx Enterprise Architect

Vi erbjuder även tillsammans med Crest utbildningar för dig som är verksamhetsutvecklare och använder verktyget Sparx Enterprise Architect – en introduktion till verktyget Sparx EA.

bottom of page