top of page
  • Skribentens bildAlice Båvner

Har du träffat Kjell?


Porträtt av Enterprise Architect Kjell Eklund

Namn

Kjell Åke Eklund

Titel

Enterprise Architect

Kommer från

Stockholm, lite mer exakt är jag född på Sabbatsbergs sjukhus.

Utbildning

Teknisk examen


 

Tidigare karriär

Innan min anställning på aRway jobbade jag som konsult på CGI, främst med informationsmodellering och verksamhetsutveckling.


Intressen

Åka skidor med familjen, helst utförsskidor men har även på senare år blivit en del längdskidor. Segling och att simma i stora sjöar är också stora intressen. Ett nyfångat intresse är golf, vilket han inte ensam om på aRway!


Berätta något som få känner till om dig!

Att jag har dansat salsa i flera år! För flera år sedan tog en vän med mig på en salsalektion utan att jag visste vart vi skulle, hade jag vetat det tror jag inte att jag hade följt med.

Porträtt av Kjell

Främsta egenskap

Strukturerad och att jag gillar att ha ordning och reda.


Favorit-app på mobilen

Kart-appar! Vilket jag tror kommer från mitt intresset för segling och att läsa sjökort och kartor.


Ditt mest lyssnade band förra året

Greta van Fleet har spelats mycket!


Senaste googlingen

Släpvagn, sen var det en googling på en pizzarestaurang


Dina första intryck av aRway

Jag tycker det är väldigt välkomnande och jag känner att personerna man träffar är intresserade och har kunskap av samma saker när det gäller yrkeslivet, vilket jag nog inte upplevt så mycket innan! Sen att det är ett öppet klimat, det finns inget som hindrar en från att sätta tänder i det man är intresserad av.


Din förhoppning med arbetet på aRway

Att tillsammans med alla andra utvecklas och utveckla, och att med genomtänka verktyg kunna bistå kunderna!


Vad lockade dig till aRway?

Det var nog att jag ser likasinnade här där man kan ha dialog och stöttning, samt att kunna bolla med andra. Men också den genomtänkta verktygslådan. Sen har jag också förstått att det är roligt här också.


Om du inte hade arbetat som verksamhetskonsult, vad vore ditt absoluta drömyrke?

Då skulle jag nog hålla på med något som har med båtar att göra! Skulle lätt kunna tänka mig att bli sjökapten!


Ser du fram emot kommande konferens?

Absolut! Framförallt att lära känna varandra ännu bättre.

コメント


bottom of page