top of page
  • Skribentens bildAlice Båvner

Har du träffat Anna Hellberg Wulfing?


Porträtt av Anna Hellberg Wulfing
Främsta egenskap

Att jag är otroligt nyfiken


Favoritapp

Swish


Vilken film eller serie såg du sist?

Jag tror det var Baby Reindeer, den är riktigt bra men jäkligt tung.


Senaste googling

"Rättigheter och skyldigheter vid sparad semester" på grund av en diskussion vi hade på kontoret.


Tidigare karriär

Jag har gjort många saker inom området verksamhetsutveckling. Med hjälp av processworkshops har jag förankrat omorganisation i alla led, från telefonväxel till högsta ledningen. Kvalitetsutveckling, processanalys med fokus på verksamhetens krav på processer, dokumenthantering, organisationsförändring, projektledning, kravinsamling, kravhantering, beredning av beslutsunderlag och förvaltning av ledningssystem är mina styrkor.


Fritidsintressen

Fotografering är mitt största intresse. Utöver det gillar jag att gå långa promenader, ligga på en strand och läsa en bok, baka surdegsbröd, laga mat och ta hand om växterna i mitt växthus.


Anna på Bockholmen
Något som få känner till om Anna

Jag har hållit på med kampsport i 15 år i form av judo, karate och jiujitsu.


Jag har också en förmåga att lära mig IT-system väldigt snabbt och upptäcka var det skaver ur ett kundperspektiv.


Första intryck från aRway

Att det finns en hög ambitionsnivå, är högt i tak och en platt organisation. Medarbetarna är varmt välkomnande och nyfikna.


Vad lockade dig till aRway?

Det började redan för 5 år sedan. Patrik hade letat efter nya kollegor på LinkedIn och sett min profil, så han ringde upp och vi bokade in en fika. På kvällen visar det sig att Patrik hade kontaktat min sambo också - utan att

veta att vi var ett par. Jag fick ett annat erbjudande i samma veva som jag tackade ja till och min sambo tog jobbet på aRway då.


Vad är din förhoppning med arbetet på aRway?

Att lära mig allt om verksamhetsarkitektur! Utöver det vill jag kunna bidra till att en redan bra arbetsmiljö blir ännu bättre.


Om du inte hade arbetat som verksamhetsarkitekt, vad
vore ditt absoluta drömyrke?

Jag är född verksamhetsarkitekt. Alla jobb jag har haft har lett till att jag har lärt mig mycket om verksamhetsarkitektur utan att förstå det från början. Mina olika roller har gett mig bra insikt i vad olika företag behöver oavsett bransch.


Ser du fram emot den kommande konferensen på Gotland?

JAAAAAA! Jag har fått höra att det är hästtema. Då får jag äran att övervinna min stora hästskräck.

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page