Historia

Vi grundades 2009 och har i dagsläget 13 anställda. Våra medarbetare har högskoleutbildning och de flesta är civilingenjörer, systemvetare eller civilekonomer

Sedan starten har vi byggt visionen om att vi tror att vinstdrivande organisationer kan öka värdet för aktieägare och kunder och göra bättre affärer genom att med välbeskriven struktur frigöra kraften hos entreprenörer och intraprenörer.

 

Den visionen har gjort att vi fått möjlighet att vara med i svenskt näringslivs största organisationers förändringsresor.

 

Vi drivs av att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder och för att de ska kunna utveckla sin verksamhet.

Tidslinje

2009

Grundades på Munkbron, Gamla stan

Karriär

Vår vision är att bli bäst i världen inom vårt område. Vi lovar våra kunder att vi gör dem redo för förändring.

Vi lovar dem att med hjälp av indikatorer som återanvändning, flexibilitet, reducerad komplexitet och relevans – göra dem redo att agera på en marknad som är i ständig rörelse.

För att lyckas behöver vi medarbetare i världsklass och med likasinnade ambitioner. Vi behöver förvalta dem med omsorg, samt utveckla och motivera dem under hela deras karriär.

Många upplever därför en känsla av att bli omhändertagna när de börjar hos oss. Som nyanställd har du flera personer och roller i din omgivning vars målsättning är att hjälpa dig uppåt i din karriärstrappa.

Värdeerbjudande och kunder

Vi arbetar med modellbaserad verksamhetsutveckling. Det innebär att vi kartlägger processer ur information och system i våra kunders förändringsarbeten. Kunderna är några av svenskt näringslivs största företag och varierar från finans och detaljhandel till energi och offentlig sektor. Värdet i vårt arbete skapas när vi definierar hur stor en förändring blir för kunden och vilka åtgärder som behöver göras. Vi gör dem redo för förändring.

Att jobba hos oss

Är du nyfiken på att veta mer om en karriär hos oss?

Läs mer om en karriär på aRway